top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Zijn wie je werkelijk bent

Hoe gaat het nu met jou? Wat als je jezelf deze vraag met regelmaat zou stellen. En daar ook een eerlijk antwoord op geeft. De woorden, gevoelens, ideeën die in je opkomen laten stromen. Zonder oordeel, alleen waarnemen. Misschien wil je ze opschrijven, gebaren, uitspreken. Wat als je het ruimte geeft. Het er laat zijn. Wat gebeurt er dan in jou? Misschien voel je een fysieke reactie, want ook je lichaam heeft je van alles te vertellen. Mag ik je uitnodiging dit een tijdje te proberen? Misschien ga je ervaren dat het steeds makkelijker gaat en je steeds een laagje dieper komt in jezelf.


In februari 2023 ben ik gestart met de opleiding tot Zijnscoach, aan de Academie voor Integrale Coaching en Therapie. Vanuit de visie dat alles al in jou zit, alle antwoorden, alle lessen, wie je ten diepste van binnen bent. Vanuit een integraal perspectief, de hele mens, je lichaam, psychisch, spiritueel, je denken, vanuit westers oogpunt én het oosterse perspectief.

Als coach begeleid ik je vanuit mijn bewustzijn in jouw persoonlijke reis naar binnen. Ik reis naast je met je mee. Begeleid je in datgene dat je graag in jezelf wilt onderzoeken en realiseren. Met liefde, oprechte nieuwsgierigheid, vanuit authenticiteit, jij staat centraal en ik zal je vanuit veiligheid uitnodigen jezelf te onderzoeken.


Inmiddels ben ik met een vijftal coachees op reis. Waarvan een aantal al bijna zijn afgerond. Deze trajecten van ongeveer 6 sessies zijn om te oefenen met wat ik leer in de opleiding.

Ik voel me als een vis in het water!

Elke keer weer is het een bijzondere ervaring hoe mensen zich openstellen voor zichzelf in mijn aanwezigheid. De veiligheid die ik kan bieden om zichzelf te onderzoeken in alles wat ze daarin tegenkomen. Bekend, onbekend, nieuwe inzichten, hernieuwde blikken, her-inneringen, bewustwording op wie ze werkelijk zijn en daarmee aan de slag gaan. En ik kijk nu al uit naar wie er nog meer op mijn pad komen!


Zo ontstaan en borrelen er ook ideeën voor hoe ik mijn werk in de toekomst

wil vormgeven. Naast het werk als Tolk Nederlandse Gebarentaal (NGT-NL). En het ontwikkelen van trainingen voor mijn tolkcollega’s. Wat betreft de opleiding heb ik nog 4 maanden te gaan. Time flies when you’re having fun!


Ik ben heel benieuwd naar waar dit avontuur me brengt. De opleiding levert mij zelf ook veel mooi zelfonderzoek op en training in het niet-weten. Het kunnen ontspannen in het niet-weten, geeft mij een vrij en open gevoel om mensen te kunnen begeleiden en voor alles wat er op mijn eigen pad mag komen.


Wie weten kruisen onze wegen elkaar!


Liefs,

Marcha

99 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

תגובות


bottom of page