top of page

_Tolkmentor

Ben je student Tolk Nederlandse Gebarentaal? Zit je in je laatste stage? En ben je op zoek naar een tolkmentor? Dan kan je nu zomaar aan het juiste adres zijn! Welkom :) Lees snel verder om te ervaren of je met mij mee wilt gaan naar echte tolkopdrachten.

Graag zet ik alles in werking om jou een fijne stage aan te bieden. Een stage waarin jij je verder kan ontwikkelen, naar je professie en als mens. Denk aan je tolkvaardigheden, uithoudingsvermogen, tolkhouding, jij als professional, ondernemer en niet te vergeten je eigen kracht. Want uiteindelijk ben jij het, die straks een dienst verleent als Tolk Nederlandse Gebarentaal!

Handmate_tolkmentor.jpeg

Ingrediënten

Ik ben ervan overtuigd dat er een aantal ingrediënten nodig zijn voor een fijne stage. Een klik hierin met je tolkmentor helpt, wederzijds, enorm. Ik zal een aantal ingrediënten benoemen die ik belangrijk vind en ik ben heel benieuwd hoe jij hier in staat!

  • Gedrevenheid en enthousiasme voor het vak.

  • Open staan voor feedback en samen onderzoeken wat werkt voor jou.

  • Weten waar je staat en waaraan je wilt werken.

  • Bewust zijn van je handelen en de mogelijke impact.

  • Initiatief nemen in contact, vragen en feedback.

 

Geschikt

Het kan zijn dat je nu niet weet hoe snel je wel niet contact met me op moet nemen. Doe dat dan gewoon, haha! Meld je aan via de knop hieronder. En stuur me een berichtje in NGT waarom je bij mij je stage wilt lopen! Of is je interesse gewekt? Lees in mijn blog meer over mijn motivatie om Tolkmentor te zijn.

Ongeschikt

Spreken de ingrediënten je niet aan? Ga dan verder op zoek naar een andere mentor, want hoogstwaarschijnlijk zijn we geen goede match. Wel goed om jezelf dan af te vragen wat je wél in een stage zoekt :)

Jij weet zelf hoe je het beste leert! Ik ben heel benieuwd hoe jij onze samenwerking voor je ziet!

Zij gaan lekker het werkveld in!

Marcha is een zeer betrokken, out-of-the-box denkende stagementor, die inhaakt in op dat wat de stagiaire aangeeft of nodig heeft. De begeleiding is zeer persoonlijk en gericht op leren, groei en vooruitgang van de student. Sandra Groen.

_tolkmaat

Hoe staat het met jouw beeld van het beroep tolk Nederlandse Gebarentaal?

Is het plaatje al rond of ben je nieuwgierig naar meer?

Ik neem je graag mee in mijn tolkleven!

In de Tolkmaat deel ik mijn ervaringen, hobbels en tips over de praktijk van het tolkvak en mijn persoonlijke beleving.

bottom of page