top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Voor 100% verder als ZZP'er

Vanaf 1 januari 2018 ben ik weer vijf dagen beschikbaar met Handmate Gebarentolk & Communicatie! Ik ben super blij dat ik dit met jullie kan delen. Vol energie en inspiratie duik ik het nieuwe jaar en daarmee een nieuwe tijd in.


Zo ben ik straks bijvoorbeeld weer vijf dagen beschikbaar als Tolk Nederlandse Gebarentaal. Dit en meer kun je straks allemaal bekijken op mijn website. Hier wordt de laatste hand aan gelegd.


Terugblik Afgelopen jaar heb ik twee dagen per week als tolk gewerkt, naast drie dagen als marketing-communicatiemedewerker. In deze tijd heb ik veel ervaring op mogen doen in de communicatie- en redactiewereld. Maar de twee dagen tolken bleken toch te weinig te zijn voor werk als tolk dat ik zó leuk vind. Daar moest verandering in komen. En zo heb ik de beslissing genomen om weer voor 100% verder te gaan als ZZP´er, voornamelijk als Tolk Nederlandse Gebarentaal. Een leerzaam jaar dus op zowel persoonlijk als werkgebied.


Volg je de facebookpagina van Handmate Gebarentolk & Communicatie al? Hier hou ik je op de hoogte door middel van blogs en interessante nieuwtjes.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page