top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Lekker zwieren

Dit jaar bestaat Handmate Gebarentolk & Communicatie 9 jaar. En het tiende jaar is al begonnen! Bijzondere jaren die me hebben gebracht waar ik nu sta. Klinkt logisch en dat is het ook. Toch, als ik ga kijken wat ik in die jaren heb beleefd, is dat best veel. Zowel in werk- als in mijn privéleven.


Spontaan een dagje vrij zijn, helpt me beseffen waar ik nu sta met wat ik allemaal doe en hoe ik me daarbij voel. Mijn werk is zo leuk. Leuke opdrachten met leuke mensen. En het gaat goed. Niet te druk en niet te rustig. Hierdoor voel ik me dankbaar. Heel dankbaar en ook trots. Trots met het besef dat ik blijkbaar goed gezaaid heb, en dat ik daar nu van mag oogsten.


Wat ik nu zoal doe? Ik ben veel aan het tolken en als vrijwilliger aan het schrijven voor Alpe d‘HuZes. Midden in de week doe ik een les Yin Yoga. Een ontspannen break waarin ik even niets hoef, en tegelijkertijd mijn lichaam als spiegel voor hoe het met me gaat. Een avond in de week volg ik salsa les. Nog een keer lekker in mijn lijf zijn en uit mijn hoofd. Hoewel de techniek ook wel even overdacht moet worden, haha! En dagelijks het geluk dat ik met mijn hond mag wandelen. De laatste we ken vergezeld door een logeerhond, geweldig! Lekker naar buiten, zon in mijn gezicht en frisse lucht ademen. Goed voor de ontspanning en inspiratie! Gelukkig is dit alles een goede match met een onregelmatige agenda.


Sinds 1 januari van dit jaar werk ik weer volledig als zzp’er. Superblij, nog steeds, met deze beslissing. Het moest zo zijn. De timing was blijkbaar perfect. Ik heb gehoor gegeven aan de schreeuw in mij om weer meer te tolken en het klopt! Daarnaast past het werken als zelfstandig ondernemer nu gewoon beter bij mij als persoon. Het was spannend en leuk om deze beslissing te nemen. En dat blijft het ook in zekere mate. Voor nu kan ik alleen maar heerlijk zwieren in mijn zweefmolen!

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page