top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Het einde van een mooi jaar komt in zicht

Het jaar 2017 is over twee weken voorbij. Zo dichtbij en toch ook zover weg! Er staat nog zoveel te gebeuren in deze periode. Nascholingen afronden, voorbereiden voor volgend jaar en afscheid nemen om te kunnen proosten op het nieuwe jaar.


Afgelopen week had ik de laatste bijeenkomst van een vijfdelige nascholing: Tolkenderwijs in het onderwijs. Een super leuke en interessante workshop over het tolken voor kinderen in het basisonderwijs. Veel handvatten verzameld en ervaring opgedaan, die ik natuurlijk overal kan toepassen. Benieuwd wat ik hiermee in 2018 ga doen.


Wat ik super tof vind, zo aan het einde van het jaar, is dat mijn Facebookpagina de 200ste like heeft gekregen. Het geeft me voldoening om te zien dat mijn berichten worden bekeken, gelezen, geliked en soms zelfs gedeeld. Het motiveert me om berichten te blijven posten. Heel veel dank daarvoor!


Tot slot heb ik geen kerstvakantie, maar neem ik afscheid van dierbare collega’s en werk ik mijn laatste dagen in dienst als marketing-communicatiemedewerker. Wel ga ik nog even genieten van het lange kerstweekend. Zeker niet vervelend hoe deze dagen dit jaar vallen. Even lekker ontspannen en opladen.


Oh ja, mijn website staat voor de deur. Zodra hij online te vinden is horen jullie dat natuurlijk meteen!

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page