top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Handmate steunt Alpe d’HuZes

Op 6 juni fiets ik, samen met mijn man Rob, mee met Alpe d’HuZes 2019. Met Handmate Gebarentaal & Communicatie op onze ruggen gaan we meerdere malen de Alpe d’Huez trotseren. Om alle donaties (figuurlijk) naar de top te brengen.


Donaties die voor 100% naar kankeronderzoek gaan, zodat niemand meer dood hoeft te gaan aan kanker. Daar doen we het voor.

Alpe d’HuZes

Het is heel bijzonder om op deze manier bij te kunnen dragen aan kankeronderzoek en mensen te kunnen steunen. Want dat heb ik de afgelopen jaren wel ervaren. Het is niet alleen op die ene dag zo vaak mogelijk de Berg op fietsen. Het is een heel jaar met bijeenkomsten, trainen, sponsoren binnenhalen en de koersweek op en om de Alpe d’Huez. Een bonk liefde waar alles gedeeld kan. En waar vreemden vrienden worden. Een totaalbeleving die iets met je doet.


Ik voel me trots om dit jaar, waarin Handmate Gebarentolk 10 jaar bestaat, logosponsor te zijn van Alpe d’HuZes.


Handmate Gebarentolk

Als tolk kan je ook in situaties komen waar het over kanker gaat. En dat gaat mij niet in de koude kleren zitten. Er komen veel emoties bij kijken. Dingen die je niemand toewenst, sta je te tolken. Het raakt je ook als persoon. Je kent de klant misschien goed, of je hebt er privé mee te maken. Kanker is rauw.


Handmate Communicatie

Als vrijwilliger voor Alpe d’HuZes neem ik interviews af en schrijf ik artikelen voor op de website, de nieuwsbrief en het online magazine dat we in de koersweek maken. Heel mooi en dankbaar werk. Het zijn wel zware verhalen, maar het zijn ook bijzondere ontmoetingen. En het is elke keer weer fijn om er samen in te slagen er een Bijzonder verhaal van te maken. Verhalen die nog meer mensen motiveren om mee te doen of te doneren aan Alpe d’HuZes.Mocht je ons Sky Team ook willen sponsoren ga dan naar opgevenisgeenoptie.nl. Heel erg bedankt!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page