top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Elke dag op reisHet heerlijke weer, warm en droog, brengt me nog meer naar buiten. En wanneer ik dan bijvoorbeeld in de tuin zit, denk ik aan kamperen. Reizen. Wat kan ik lekker mijmeren over op vakantie gaan, op pad zijn. Terwijl ik dit elke dag kan doen, toch?


Of ben ik elke dag al op reis? Op zich reis ik veel. Letterlijk van huis naar een of meerdere opdrachten en terug. Een dagje naar mijn zus. Of ik spring op de fiets naar de stad. En een wandeling met de hond doe ik zelfs vaker op een dag. Maar toch voelt dit niet altijd als reizen. Wat is dat reizen dan? Want soms voelt een dag als een week. En als we op vakantie zijn, voelt het ook altijd langer dan de werkelijke tijd die we weg zijn.


Voor mijn gevoel is het leven een grote reis. Waarin ik mag ontdekken en onderzoeken op alle gebied. En dat is dus niet het reizen waarbij je altijd letterlijk op reis moet zijn, onderweg bent. Maar de reis waarin ik me mag ontwikkelen door ervaringen die ik opdoe en door wat ik beleef.


Dus stap ik zo vaak mogelijk bewust in mijn auto op weg naar een opdracht. Want ook al is een route me zo bekend, elke keer kun je weer andere dingen zien en beleven, of anders ervaren. Reizen kan elke dag.

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page