top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Broedseizoen voor Handmate Gebarentaal & Communicatie

Goede ideeën, of voeding hiervoor, ontstaan bij mij vaak in een nieuwe omgeving, nieuwe contacten en een ander ritme. Dus pakten we de tent, laadden de auto in en zijn lekker op zomervakantie gegaan met de hond. Een periode om ideeën uit te werken of juist nieuwe ideeën op te doen. Ik noem het dan ook mijn broedseizoen.


Aan alles merkte ik dat het goed was om op vakantie te gaan. Zowel mentaal als fysiek. Mentaal omdat ik ideeën voelde borrelen die ik niet de gewenste aandacht kon geven. En tijdens de laatste yogales vertelde mijn lijf me dat het tijd werd om ook fysiek even pauze te nemen.

In het ruim halve jaar dat ik weer als zzp’er aan het werk ben, heb ik wel een paar weekendjes weg gehad en Alpe d’HuZes natuurlijk. Maar vooral die laatste is alles behalve vakantie of ontspanning. Een inspirerende en leerzame werkvakantie kan je het beter noemen. Best of both worlds, dat wel.


Inmiddels zit mijn vakantie erop. Ik ben heerlijk uitgerust en opgeladen. En ik heb zeker ook kunnen broeden. Weliswaar meer op privégebied dan voor mijn werk. Maar alles begint bij mezelf, dus laat ik daar vooral goed voor zorgen.

Eigenlijk ga ik meestal in augustus op vakantie en nu is augustus nog maar net begonnen. Dat is nog even wennen. Deze maand is het vaak rustiger qua werk omdat veel mensen vakantie hebben van hun werk en school. En wat gebeurt er nu? Na een paar dagen merk ik dat ik stiekem op werkgebied zit te broeden!


Voor wie de vakantie nog in het verschiet heeft. Geniet ervan en hopelijk kom je ook verrijkt en opgeladen weer terug!

76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page