top of page
  • Foto van schrijverHandmate

Aftellen naar de top

Over drie weken is het al zover… Alpe d’HuZes 2018. Ik ben druk met de laatste voorbereidingen die nog helemaal niet als de laatste voorbereidingen voelen. De tijd gaat zo hard en de koersweek komt zo snel dichterbij, helemaal nu alles wederom nieuw voor me is.


Vorig jaar was alles nieuw als deelnemer en fietste ik vier keer de berg op. Een geweldige ervaring. Dit jaar zet ik mezelf in als vrijwilliger bij team communicatie. Super spannend én ik heb er heel veel zin in! Van dinsdag tot en met vrijdag komt er een online magazine uit dat ik samen met een topteam ga realiseren. Het lijkt me een prachtige ervaring; mensen interviewen, ter plekke en ad hoc teksten schrijven, samenwerken met allemaal Alpe d’HuZessers. Dit bijzondere evenement, waarvan de opbrengst voor de volle 100% naar een speciaal fonds binnen het KWF gaat, te mogen weergeven in een magazine. Wat een avontuur!

En dan heb ik het alleen nog over de koersweek. Tot nu toe heb ik ook een aantal Bijzonder verhalen geschreven die je kan vinden op de website www.opgevenisgeenoptie.nl bij Kijk & Luister. Verhalen waarin je herkenning, erkenning en steun kan vinden. Ze gaan allemaal over ervaringen met kanker, dat de aanleiding vormt om mee te doen met Alpe d’HuZes. Niemand meer dood aan kanker. Goed en gelukkig kunnen leven met kanker. Dat is waar iedereen het voor doet. Help jij ook mee?


Het aftellen is nu toch wel begonnen merk ik. En tot het echt zover is, ben ik nog de nodige uurtjes aan het werk in voorbereiding op een hele nieuwe Alpe d’HuZes voor mij.Ennuh… niet doorvertellen hoor… maar volgend jaar ga ik weer als deelnemer naar de Alpe. Het valt dan op een bijzondere dag die we op deze manier nog meer gaan vieren! Op naar de top!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page