top of page
Handmate_work it.jpeg

_Work it

‘Jaaaaa, ik ben er klaar voor!!! Althans, officieel mag ik als Tolk Nederlandse Gebarentaal aan slag.. zo.. met diploma. Ok, euh.. en nu?’ Na ongeveer vier jaar studeren is het begin van je werkleven binnen handbereik. Je hebt daarbij een basis aan info over ondernemen en je weet ongeveer hoe je straks aan de bak gaat. Maar.. nee.. eigenlijk weet je het ook niet helemaal. Hoe werkt het nou eigenlijk, die zakelijk kant van het tolkleven?

 

Hoe zou het zijn als je weet waar en hoe je kan beginnen, zodat je ook werkelijk gaat starten? Dat je zonder drempel ook de zakelijke kant van het tolkleven aangaat. Dat je met overzicht en regelmaat werkt, en daarmee inkomsten genereert? En dat de zakelijke kant geen afbreuk doet aan het plezier dat je beleeft bij dit toffe beroep?

 

Dat kan als je de workshop Work It hebt gevolgd! Daarin zul je zien en ervaren dat ook de zakelijke kant van het tolkleven prima te doen is. Dat het ook leuk kan zijn, omdat het een stuk minder ingewikkeld is dan je misschien denkt. In een avond vertel ik je vele ins en outs over hoe je die zakelijk kant aan kan pakken. En sparren we over de vragen die je hebt.

 

Na de Work-it weet je hoe je aan de slag gaat als tolk. Kan je opdrachten werven en weet je hoe je opdrachten kunt declareren. Je hebt de basis voor je administratie op orde en weet wat je daarvoor nodig hebt. Kortom, inzicht in wat er praktisch achter de schermen bij komt kijken en hoe dat te doen.

Zullen we samen tot een datum komen?

Jouw investering is €45,-. Zorg dat je je aan kunt melden met een fijn groepje. Een kopje thee en etentje voor 4 personen maken de workshop compleet;)!

Zij gaan goed van start!

'Marcha’s Work-It workshop is een verhelderende, informatieve en vooral gezellige workshop waarin alle informatie besproken wordt die je als net afgestudeerde tolk nodig hebt!

Het was fijn om uitleg te krijgen en de diepte in te gaan over praktische zaken die voor mij nieuw waren. En omdat de workshop in kleine groepjes gegeven wordt was er tijd voor al onze vragen.

Marcha deelt haar kennis van het vak (en haar kennis van ondernemen) op een fijne manier, mede door haar eigen leerzame en waardevolle ervaringen met ons te delen. Zeker een aanrader als je (bijna) afgestudeerd bent!' Iris

---

'Ik vond het een hele fijne workshop, informatief en gezellig en ontzettend leerzaam.

Ik heb antwoord gekregen op alle vragen die ik had en zelfs op vragen waarvan ik nog niet eens wist dat ik ze moest stellen.

Heldere en duidelijke introductie in het worden van een professional met grappige anekdotes en goeie voorbeelden.

Ik heb door deze workshop een beter beeld van het zakelijke deel van tolk zijn en heb nu ook meer rust en vertrouwen in het feit dat ik dit wel kan.' Floor

 

---

"Ik heb het geluk gehad om de workshop ‘’work it’’ te mogen ervaren. En wat was het een fijne ervaring! 

In het laatste jaar van de opleiding tolk NGT komt er veel op je af. Ik merkte dat ik nog veel losse vragen had als het aankomt op je eigen bedrijf beginnen.  

Marcha geef duidelijke en overzichtelijke informatie die in de toekomst zeker van pas gaat komen! 

Het is fijn dat de workshop in kleine groepjes is, zo is er optimaal de ruimte voor vragen (en dan de vragen rustig verwerken onder het genot van een kopje thee en een stukje chocolade, of twee.. :))" - Lotte 

FAQ:

Ja, ik kom bij jullie op locatie (locatie in overleg)

Nee, het is niet inclusief eten, ik eet eventueel met jullie mee

Ja, je kan al je vragen kwijt, deze inventariseer ik van te voren in een whatsappgroep.

Nee, geen vraag is te gek.

Ja, je investeert (wellicht je eerste) €45. Excl. btw.

Ja, de Work It kan ook op een zelf gekozen datum, neem contact met me op!

bottom of page