top of page
Handmate_next level.jpeg

_Next level

'Oh, van de persconferentie! Ja, dat Tolk Nederlandse Gebarentaal is helemaal hip nu, hè!' 

 

Ja hoor, wéér iemand die vindt dat je met Tolk Nederlandse Gebarentaal zo'n leuk beroep uitoefent. En ja, dat is inderdaad zo. Alleen is dat niet de reden dat je dit vak hebt gekozen. Je wilt gewoon graag dit geweldige beroep uitoefenen, maar ondanks dat je je opleiding goed hebt doorlopen is het vol vertrouwen tolken nog wel een dingetje. Je ziet jezelf nog niet vol overgave aan het werk gaan, bang dat je voor persoonlijke verrassingen komt te staan.

 

Mensen zouden eens moeten weten wat het van je vraagt om te tolken. Het is, naast een prachtig beroep, ook een zwaar beroep omdat het veel van jou als persoon vraagt. Tolken is niet alleen knopje om en een kunstje doen, het is zoveel meer van dat! Het besef dat je naast tolk ook mens bent overspoelt je soms met onzekerheid. Want wat als je je persoonlijk aantrekt wat er op een opdracht gebeurd, of dat de spanning voor die nieuwe tolksetting zo hoog stijgt dat je staat te trillen van spanning?

 

En… adem in...

Stel nou dat je een keer de week begint met: ‘Yes, ik ga dit fiksen!’ Dat je je zonder negatieve opwinding kan verheugen op je opdrachten, een nieuw leven in jouw droombaan werkelijk kan leven, omdat je het met vertrouwen in jezelf doet! Hoe zou het zijn als je je frustratie van het studeren om kan zetten naar een energie die je vleugels geeft, een bruikbare adrenaline om met jezelf als inspiratie het meest toffe beroep ever uit te oefenen.


Dat is mogelijk als je mijn 1 op 1 traject Next Level volgt! In 5 sessies van 1,5 uur ga ik met je mee op jouw reis. Aan het einde van het traject weet je op welke schoenen je het stevigste staat om te tolken, zonder jezelf uit het oog te verliezen. En ga je met een lekker gevoel het werkveld in. Je laat je niet meer zomaar van de kaart brengen als het tolkleven even spannend is. Je weet wat je nodig hebt en hoe je dat in kan zetten, om jezelf het vertrouwen geven dat je nodig hebt om door te pakken en aan de slag te gaan als Tolk Nederlandse Gebarentaal.

De investering naar jouw Next Level in je professionele ontwikkeling kost €450,- excl. BTW.

Zij gaan met een goed gevoel aan de slag!

"Marcha is open, vrolijk, vol energie en laat mij veilig voelen. In dit coachingstraject ga je op zoek naar je doelen in je leven, wat wil je? Hoe ziet jouw droomwereld eruit? En hoe ver weg is dat eigenlijk nog? Wat kan je zelf nú doen om jouw droom te verwezenlijken? Met vragen en symbolen daagt Marcha je uit om te gaan onderzoeken en te proberen. Door dit traject heb ik geleerd om nu mijn doelen te durven uitspreken."

FAQ: 

  • Ja, je bent ook startend tolk als je bijna bent afgestudeerd. 

  • Nee, geen persoonlijke leeragenda’s zoals op de opleiding.

  • Ja, we gaan elkaar ook live zien. 

  • Nee, het zijn niet 5 gesprekken. We gaan ook in de actie.

  • Ja, het bedrag is exclusief 21%BTW. De BTW kun je van de belasting aftrekken zodra je staat geregistreerd als bedrijf. In totaal investeer je in aanvang dus €544,50.

bottom of page